loading
Status zamówienia
61 651 44 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
46.22 Podręczniki WSiP
-13%
Podręcznik

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

Kasperek Agnieszka

,

Kondratowicz Marzanna

Wydawnictwo: WSiP
Oprawa: Miękka
46,22 zł
52,90 zł
Cena regularna: 52,90 zł (-13%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 46,22 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.

Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

Szczegóły

Tytuł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Kasperek Agnieszka , Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
384
Format
16.5 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147364
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147364
Data premiery
2014-08-13

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
46,22 zł
52,90 zł
Cena regularna: 52,90 zł (-13%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 46,22 zł (0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Kup teraz,
Zapłać za 30 dni
Dodałeś produkt do koszyka
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
46,22 zł
52,90 zł
Przejdź do koszyka
46,22 zł
Darmowa dostawa od 199 zł Darmowa dostawa od 199 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
O firmie
Dane firmowe
Księgarnia czytam.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO