46.22
Podręczniki
WSiP
-13%
Podręcznik
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
46,22 zł
Cena regularna: 52,90 zł
(-13%)
Najniższa cena z 30 dni przed wprowadzeniem obniżki: 46,22 zł
(0%)
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.
Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.
Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Kasperek Agnieszka
, Kondratowicz Marzanna
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
384
Format
16.5 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302147364
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302147364
Data premiery
2014-08-13
Dodałeś produkt do koszyka
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
46,22 zł
Recenzje